Jozef Haver

Na Padesátém 857/1, Praha 10 - Strašnice, 10000
Hlavní město Praha

Nabízíme syntetické epoxidové nátěry a lité polyuretanové stěrky pro průmyslové podlahy, hydroizolace plochých střech, balkonů, teras, lodžií, opravy fasád včetně zateplení, nátěry, broušení povrchů, bourací práce a rekonstrukce staveb.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

RYVE - MONT s.r.o.

Mimoňská 629/15, Praha, 19000

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

MS BETON s.r.o.

Společnost provádí betonové, strojně hlazené betonové potěry, lité betonové a samonivelační podlahy.Doporučujeme Vám realizaci podlah ve vašem bytě nebo domě pomocí strojně hlazených betonových potěrů z těchto důvodů: získáte rovnou, hladkou kvalitní podlahu, urychlíte výstavbu, vhodné do garáží, koupelen, na balkony, do průmyslových prostor, možnost dopravit do velkých vzdáleností, případně výšek.

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

METSTAV s.r.o.

Licibořice 18, Licibořice, 53823

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.