BEAM ČR s.r.o.

Libušská 391/215, Praha 4 - Libuš, 14200
Česká Republika

BEAM ČR s.r.o. je společností se sídlem v Jesenicích u Prahy, která se specializuje na dodávky centrálních vysavačů BEAM, rekuperačních jednotek ENDURA DELTA, shozů na prádlo a pergol RENSON. Naše služby jsou určeny pro obytné domy, komerční objekty a průmyslové stavby. Díky naší dlouholeté zkušenosti a spolehlivosti poskytujeme našim zákazníkům kvalitní produkty a profesionální servis.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

DOMOV MJ s.r.o.

Společnost DOMOV MJ s.r.o. se sídlem v Rakovníku je specializovaná na stavbu dřevostaveb na klíč i na míru. Nabízí také přístavby k dřevěným i zděným domům. Kromě toho poskytuje finanční poradenství ohledně realizace domů, pomáhá s projekty a vyřizuje veškerou potřebnou technickou dokumentaci. S ní je stavba Vašeho snového domu snadná a bezstarostná.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

PRAKTIC, spol. s r.o.

Společnost PRAKTIC, spol. s r.o. sídlící v Pištíně, se specializuje na výrobu a prodej žaluzií, rolet a stínící techniky. Nabízíme široký sortiment výrobků pro útulné a pohodlné bydlení, včetně rolet, záclonových kolejniček, žaluzií, garnýží a dalších stínících produktů. Jsme český výrobce s tradicí a zkušenostmi, který se zaměřuje na kvalitu a spokojenost zákazníků.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.